Pyörähuolto

Pyörät kuntoon ja polkemaan!

Huollamme kaikki polkupyörät nopeasti ja ammattitaidolla. Asennamme lisävarusteet kuten valot, lokasuojat ja telineet. Vaihdamme pyörääsi talvirenkaat ja tarkastamme vuosihuollossa kaikki laakerit, vaijerit ja muut osat.

Huollamme myös sähköpyöriä. Alan viimeisimmät laitteet ja koneet sekä motivoitunut huoltohenkilökunta palvelee sinua reippain ottein ja kunnon asenteella.

Pyörä-Nurmi on myös virallinen Shimano Service Center. Vain tietyn tason saavuttaneille myymälöille myönnetään tämä asema. Shimano Service Center liikkeet tarjoavat erinomaista palvelua sinulle ja polkupyörällesi. Pyöräsi on meille etusijalla, joten olet aina tervetullut meille. Olemme valmiina vastaamaan kysymyksiisi, huoltamaan pyöräsi ja esittelemään uusimpia teknologioita. Emme ainoastaan huolla pyöriä, me myös välitämme niistä. Teemme kaiken tarvittavan, jotta pääsisit takaisin pyöräsi selkään. Olipa kyseessä jonkin ongelman ratkaiseminen tai tavallinen huolto, Shimanon kouluttamat mekaanikot käyttävät uusimpia teknologioita ja alkuperäisiä valmistajien osia.

Tervetuloa paremman palvelun pyörähuoltoon!